Nederlandse expat winkelNederlandse expat winkel

Real Dutch Food is een Nederlandse expat shop voor mensen die in het buitenland wonen en werken en typisch Nederlands eten willen bestellen. De meeste van onze klanten zijn Nederlandse expats die voor een bepaalde periode in een ander land werken. Wat doe je als expat in New York, Hong Kong, Londen of elders in de wereld als je trek hebt in lekkere stroopwafels of andere typisch Nederlandse snacks? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan onze webshop, waar je eenvoudig online Nederlandse producten kunt bestellen.

Bezoek nu onze Nederlandse expat shop om onze producten te zien

Als expat die in een onbekend land woont waar de cultuur heel anders is dan je gewend bent, zul je ongetwijfeld verschillende eetgewoonten en sociale normen tegenkomen. We weten dat het moeilijk kan zijn om je aan te passen aan deze nieuwe cultuur, en dat is precies waarom we het iets draaglijker voor je willen maken. Wij bieden u de beste Nederlandse producten, beschikbaar om te bestellen uit alle hoeken van de wereld. In het buitenland is het vaak lastig om een supermarkt te vinden die Nederlands eten verkoopt. Wanneer ze dat doen, hangt er een hoog prijskaartje aan de producten, waarbij ze meestal slechts een klein assortiment hebben. Gelukkig kun je bij Real Dutch Food kiezen uit een ruim assortiment Nederlandse producten, van veel verschillende merken. Wat dacht je van Hollandse appelmoes, of echte Goudse kaas? Of misschien heb je honger naar wat nasi met de karakteristieke smaak van Conimex? Bij Real Dutch Food kun je jouw favoriete Hollandse eten online kopen voor lage prijzen. Bovendien, als u grotere hoeveelheden producten bestelt, profiteert u van kwantumkortingen. We hebben ook elke maand nieuwe promoties en kortingen, dus houd onze specials goed in de gaten.

Bestel eenvoudig typisch Nederlands eten in onze Nederlandse expat winkel

Heb je ooit iemand in het buitenland Sinterklaas snoep zien eten? Of wat dacht je van Hollandse snacks zoals Duyvis cocktailnoten of Lays chips? Waarschijnlijk niet; daarom is het moeilijk om deze delicatesse in buitenlandse supermarkten te vinden. Wij stellen je op; plaats gewoon uw gewenste producten in de winkelwagen en u kunt uw bestelling meteen plaatsen! Wij bieden veilige betaalmogelijkheden zoals iDeal of internationale bankoverschrijving om ervoor te zorgen dat uw aankoop correct wordt afgehandeld. Bestel uw producten vandaag nog!

[/section]