Nederlandse producten bestellen in het buitenland? Kies uit 3.200+ producten

Wil je Nederlandse producten bestellen in het buitenland? Dan ben je bij Real Dutch Food aan het juiste adres. Al sinds 2006 kun je bij ons terecht voor alle Nederlandse levensmiddelen die je maar nodig hebt. Trek in drop, snoepgoed of zoutjes? Of kruiden, aardappels, soep, vis, vlees, deegwaren of andere lekkernijen nodig? Bestel dan direct online in onze webshop. Of ben je benieuwd naar ons complete assortiment? Bekijk ons aanbod en kies uit meer dan 3.200 producten. Nog niet bekend met de Nederlandse keuken? Vraag dan vrijblijvend advies. We geven je graag vrijblijvend smaakadvies!

Nederlandse producten bestellen in het buitenland

Bij Real Dutch Food kun je diverse Nederlandse producten bestellen in het buitenland. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het. Van snoepgoed voor sinterklaasavond tot oer-Hollandse hutspot. En in welk land je ook woont: van verzenden maken wij geen probleem. We verzenden namelijk naar alle landen wereldwijd voor scherpe prijzen. Doordat we contractkorting hebben bij PostNL kunnen we jouw pakketten voor je verzenden met de voordeligste service. Afhankelijk van jouw locatie en producten wordt er binnen de EU en voor de UK BTW berekend. Bovendien hebben we een verwerkingstermijn van 2 tot 5 werkdagen voordat je bestelling wordt verzonden. Zo kunnen we alles vers bestellen met een juiste datum! Let op: controleer altijd zelf bij de lokale douane of je alles wat je wilt bestellen mag invoeren.

Wat zijn typisch Nederlandse producten?

Met stip op nummer één van Nederlandse producten: stroopwafels. Stroopwafels werden vroeger ‘siroopwafels’ genoemd. En dat is niet zo gek. Een stroopwafel is namelijk een Nederlandse wafel met een ruitpatroon waartussen, jawel, zoete stroop is aangebracht. Hoewel het een Nederlandse lekkernij is, wordt het inmiddels bijna overal ter wereld gegeten. Als het (bijna) winter is, zul je merken dat overal in Nederland stamppot, hutspot of zuurkool met enige regelmaat gegeten wordt. Vers is het erg lekker, maar ook kant-en-klaar uit een pak is het een feestje om te eten. Wist je dat stamppot vaak gegeten wordt met ‘jus’? Dit is het vet dat in de pan achterblijft van het vlees dat erbij klaargemaakt wordt, bijvoorbeeld braadworst. Ook poffertjes zijn een absolute aanrader. Poffertjes kun je omschrijven als een soort kleine pannenkoeken, maar dan met een eigen smaak. Fluffy en zoet zijn bijpassende termen om poffertjes te omschrijven. Al met al genoeg heerlijke Nederlandse producten die je beslist eens moet bestellen, ook vanuit het buitenland!

Koopmans Poffertjes mix Jumbo Stroopwafels Honing Nederlandse producten bestellen buitenland Verstegen Mix voor hutspot

Kies uit een ruim assortiment

Wist je dan Real Dutch Food al bestaat sinds 2006 en dat we meer dan maar liefst 3.200 artikelen in ons assortiment hebben? Bij Real Dutch Food kun je alle Nederlandse producten bestellen in het buitenland die je maar wilt hebben. We bestellen alles vers. Dit gebeurt nadat de bestellingen zijn binnen gekomen, waardoor dit gemiddeld 2-5 werkdagen duurt. Hierna wordt de bestelling naar je verzonden. Zo weet je altijd zeker dat je alles met de langst mogelijke datum krijgt. Wel zo handig!

Benieuwd naar welke Nederlandse producten je kunt bestellen uit het assortiment? Neem een kijkje en bestel direct online. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de levertijden of verzendkosten? Of iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder als het om lekker eten gaat.

BESTEL DIRECT ONLINE