Nederlandse producten in het buitenland bestellen? Bekijk de meest Hollandse producten

Wil je Nederlandse producten in het buitenland bestellen? Dan ben je bij Real Dutch Food aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist als het gaat om Nederlands eten in het buitenland. We hebben een breed assortiment met meer dan 3.200 artikelen. Zo kan je altijd vinden waar je naar op zoek bent. Je kunt eenvoudig en snel online bestellen via onze webshop. En wist je dat we altijd vers bestellen? Dit gebeurt nadat de bestelling binnengekomen is, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je alles met de langst mogelijke houdbaarheidsdatum krijgt. Meer weten? Of benieuwd welke producten in het buitenland typisch Nederlands blijken? Lees dan verder of bestel direct online.

Nederlandse producten in het buitenland

Welke Nederlandse producten blijken in het buitenland nu écht Nederlands? Het is misschien lastig voor te stellen, maar niet alle artikelen die in Nederland zeer ‘gewoon’ zijn, zijn net zo vanzelfsprekend om te hebben in het buitenland. Daarom hebben we onze top 3 producten op een rij gezet die vaak besteld worden bij ons. Vaak omdat om de nostalgie weer terug te halen, maar ook omdat ze écht Nederlands zijn.

De Ruijter Hagelslag

Melk of puur, portie– of grootverpakking, hagelfeest of vruchtenhagel … Wie in Nederland kent het niet? Hagelslag van De Ruijter is misschien wel de meest gegeten lekkernij op brood. ‘s Morgens bij het ontbijt of ‘s middags tijdens de lunch: het maakt allemaal niet uit. Bij iedere gelegenheid hoort hagelslag van De Ruijter. En niet alleen deze Nederlandse producten zijn in het buitenland een vreemd concept. Ook ‘beschuit met muisjes’ is in het buitenland waarschijnlijk onbekend. Wat is jouw favoriete smaak hagelslag? Of heb je liever vlokken van De Ruijter?

De Ruijter Chocoladehagelslag Puur Portieverpakking             Conimex Boemboe voor nasi goreng     Jumbo Roomboter Speculaas met Amandelspijs vulling

Speculaas

Van september tot en met december hebben we allerlei lekkers van Sint en Piet in ons online assortiment. Sint zorgt er voor dat ons magazijn vol staat met lekkers, zoals pepernoten, kruidnoten, banketstaaf én speculaas. Het Sinterklaasfeest is een echt kinderfeest dat in Nederland op 5 december gevierd wordt met cadeautjes en snoepgoed dat enkel in deze periode te krijgen is. Wil je dus Sinterklaas vieren zoals we dat in Nederland doen? Bestel dan jouw lekkers op tijd!

Conimex producten

Nederlanders zijn weg van Conimex! Echte Nederlandse producten die je beslist eens moet eten als je dus in het buitenland woont, zijn onder andere Conimex kroepoek, diverse soepen, sauzen en meer. In Nederland werd vroeger al vrij vaak sambal gebruikt tijdens het koken en Indonesisch koken bleek dan ook geen kortstondige hype. Een lekkere exotische afwisseling.

Breed assortiment

Benieuwd naar welke Nederlandse producten voor in het buitenland je kunt bestellen uit het assortiment? Neem een kijkje en bestel direct online. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de levertijden of verzendkosten? Of iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder als het om lekker eten gaat!