Koop Nederlands eten wereldwijdNederlands eten

Bij Real Dutch Food ben je aan het juiste adres om je favoriete Nederlands eten wereldwijd kunt bestelen. Dus als je in het buitenland woont en werkt, heb je binnen no time je favoriete Nederlandse eten en producten gekocht. Ben jij zo iemand die niet zonder de Hollandse lekkernijen kan? Dan is Real Dutch Food de oplossing voor uw probleem.

Op zoek naar wat lekker?

Of je nu op zoek bent naar Unox rookworst, Aardappel anders, groente in een potje van Hak of Knorr maaltijdpakketten, je kunt Nederlands eten kopen uit ons ruime assortiment. Als u uw keuze kunt maken en uw winkelwagentje is vol, dan kunt u veilig afrekenen. Vervolgens doen we de boodschappen voor u, pakken we in en sturen we het pakket naar uw adres in het buitenland.

Koop Nederlands eten uit het buitenland

Voor alle Nederlanders die in het buitenland wonen en niet zonder de Nederlandse lekkernijen kunnen, is er Real Dutch Food. Eigenlijk een online winkel waar je je favoriete Nederlands eten werldwijd kunt kopen. Stel gerust het echte Hollandse eten voor aan je collega’s, ze zullen versteld staan. Naast de bekende Hollandse gerechten kunt u bij ons ook terecht voor andere typisch Nederlandse producten. Hoe zit het met de oud-Hollandse drop, sinterklaasartikelen, Nederlandse boeken en tijdschriften. Voor elke persoon in het buitenland is er iets. Kijk daarom rustig rond in onze webshop en koop Hollands eten.

Korting op al je favoriete Nederlandse producten

We weten maar al te goed dat Nederlanders zuinig zijn en daar houden we uiteraard rekening mee. U kunt dus punten verdienen voor extra korting. Bij elke bestelling ontvangt u loyaliteitspunten, zodat u kunt sparen voor een extra korting op een toekomstige bestelling. Maar we hebben ook tijdelijke acties. In ieder geval genoeg redenen om Nederlands eten en je favoriete Nederlandse boodschappen te kopen bij de webshop Real Dutch Food.

Waarom Nederlands eten wereldwijd bestellen?wereldwijd verzending

Bij Real Dutch Food kunt u, zoals eerder vermeld, profiteren van al onze aanbiedingen, acties en kortingen. Ook zorgen wij ervoor dat uw Nederlandse boodschappen netjes verpakt worden en naar elke locatie wereldwijd worden verzonden. Alle betalingen via onze webshop verlopen volledig veilig. Mocht het voorkomen dat producten beschadigd zijn, neem dan contact met ons op voor een eventuele vergoeding. We horen graag van je en zien graag je eerste bestelling met het favoriete Nederlandse eten.Of kijk eens op onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

 2.59 ( 2.77 incl. BTW)
Inhoud: 450 gr
Bestellen
 7.59 ( 8.12 incl. BTW)
Inhoud: 610 gr
Bestellen
 4.69 ( 5.02 incl. BTW)
Inhoud: 12 stuks
Bestellen
 1.99 ( 2.13 incl. BTW)
Inhoud: 37 gr
Bestellen
 2.04 ( 2.18 incl. BTW)
Inhoud: 68 gr
Bestellen
 2.39 ( 2.56 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 7.59 ( 8.12 incl. BTW)
Inhoud: 610 gr
Bestellen
 3.05 ( 3.26 incl. BTW)
Inhoud: 455 ml
Bestellen