Nederlandse drank bestellen

Nederlandse drank bestellen

Wanneer je in het buitenland woont en werkt, dan is het vaak lastig om Nederlandse drank te komen. Niet alleen alcoholische dranken zoals Jenever en bier, maar ook de sappen en siropen zijn vaak lastig te verkrijgen in deze buitenlandse supermarkten. Helaas is het per 1-7-2021 verboden om voor online supermarkten ook sterkedrank te verkopen. We zijn hier dus mee moeten stopen. Dus onze jenever drinkers hebben voortaan pech. Dus als je echt niet zonder de Nederlandse vruchtenlimonade, Leffe speciaal bier of Jumbo vruchtensappen kunt, bestel deze dan online bij Real Dutch Food. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zullen wij de Nederlandse drank zorgvuldig en stevig voor je inpakken en vervolgens versturen naar jouw gewenste locatie. Of je nu in Dubai, New York of Tokio woont, via Real Dutch Food kun je altijd in het bezit komen van jouw favoriete Nederlandse drank. Om aan de Nederlandse dranken te komen, hoef je geen vrienden of familieleden meer in te schakelen. Real Dutch Food doet voor jou de boodschappen, pakt alles zorgvuldig voor je in en zorgt ervoor dat je je favoriete Nederlandse drank snel in huis hebt. Je kunt al je Nederlandse drank eenvoudig bestellen in onze online supermarkt, overal ter wereld. Het assortiment met Nederlandse dranken is ruim en diep, zo kun je kiezen uit ruim 150 verschillende dranken. Voor elk wat wils dus en bovendien is elk product per stuk te bestellen.

Profiteer van aantrekkelijke kortingen

Wanneer je Nederlandse producten wilt importeren vanuit het buitenland, brengt dit aardig wat kosten met zich mee. Daarom kun je bij Real Dutch Food profiteren van allerlei aanbiedingen en kortingen. Los van onze periodieke aanbiedingen. Verder kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van alle kortingen en aanbiedingen. En wat dacht je van onze spaarpunten? Met deze spaarpunten kun je sparen voor nog meer korting op toekomstige bestellingen.

Sowieso vinden wij het belangrijk dat klanten niet teveel betalen voor de verzending, daarom maken we gebruik van scherpe verzendkosten. Bovendien geven we ook graag aan hoeveel producten er nog bijbesteld kunnen worden voordat de verzendkosten omhoog gaan. Zo kun je meer bestellen tegen hetzelfde verzend tarief.

Nederlandse dranken bestellen, makkelijk en snel

Als je een bestelling plaatst in de online supermarkt van Real Dutch Food, dan kun je op verschillende manieren betalen. Zoals met iDeal, overboeking of internationale overschrijving. Alle betaalmogelijkheden zijn volkomen veilig zodat er niets fout kan gaan. Is de bestelling compleet en is de betaling in orde, dan pakken wij zorgvuldig en stevig de bestelling in. Wij dragen deze over aan de pakketdienst en binnen enkele dagen of weken heb je de gewenste Nederlandse drank in huis.