Koop Nederlands eten in New York onlineNederlands eten in New York

Woon je in New York en zoek  je een webshop die jouw favoriete Nederlands eten in New York levert?? Dan ben je goed hier bij Real Dutch Food, want dat is dé online winkel voor al je favoriete Nederlandse levensmiddelen. Al onze levensmiddelen worden wereldwijd verzonden, dus ook naar New York. We hebben niet alleen een groot assortiment van meer dan 3200 producten, maar we hebben ook de bekende merken maar hebben ook een huismerk (zoals Jumbo) in ons productassortiment. Je kunt dus kiezen of je Nederlands eten wilt bestellen van A-merken  of de goedkopere merken als je gewoon wat extra geld wilt besparen. Voor ieder wat wils en heet is makkelijk om je favoriete producten in New York te laten bezorgen.

Mis je de typisch Nederlandse levensmiddelen?

Real Dutch Food richt zich vooral op Nederlanders die in het buitenland wonen en werken, uiteraard leveren we ook Nederlands eten in New York. Voor deze mensen is het moeilijk om de meest favoriete Nederlands eten in New York te bestellen of te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Koopmans pannenkoekmix, Calvé mayonaise, gevulde speculaas en Conimex pindasaus. Dus als u niet zonder uw favoriete Nederlandse levensmiddelen kunt leven, bestel dan uw Nederlandse levensmiddelen in de online winkel van Real Dutch Food. Wij doen de boodschappen voor u, pakken het stevig in en sturen het naar uw adres in New York.

Redenen om Nederlands eten in New York te kopen

We verzorgen niet enkel de boodschappen voor u, u hoeft ook nu niet meer uw vrienden of familie lastig te vallen om te vragen om de Nederlandse boodschappen te kopen en ze naar New York te sturen. Maar u kunt ook profiteren van vele andere voordelen. Hierdoor kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief. Maar u kunt ook gebruik maken van onze volumekorting, reguliere aanbiedingen en andere acties. Alle bestellingen kunnen wij wereldwijd verzenden. Dus als je in Londen, New York of New York woont, heb je je favoriete Nederlandse producten snel in huis.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, in onze online webwinkel kunt u uw favoriete Nederlands eten in New York bestellen. Wij pakken het zorgvuldig voor je in (uiteraard in een stevige verpakking) en sturen het naar het gewenste adres in New York. We hebben 2-5 dagen nodig om uw bestelling af te ronden en dan overhandigen we deze aan PostNL voor verzending. Binnen een paar dagen of weken (afhankelijk van u  locatie) kunt u uw bestelling ontvangen met uw gewenste Nederlandse levensmiddelen.