Koop Nederlands eten in New York online

Woon je in New York en zoek  je een webshop die jouw favoriete Nederlands eten in New York levert?? Dan ben je goed hier bij Real Dutch Food, want dat is dé online winkel voor al je favoriete Nederlandse levensmiddelen. Al onze levensmiddelen worden wereldwijd verzonden, dus ook naar New York. We hebben niet alleen een groot assortiment van meer dan 3200 producten, maar we hebben ook de bekende merken maar hebben ook een huismerk (zoals Jumbo) in ons productassortiment. Je kunt dus kiezen of je Nederlands eten wilt bestellen van A-merken  of de goedkopere merken als je gewoon wat extra geld wilt besparen. Voor ieder wat wils en heet is makkelijk om je favoriete producten in New York te laten bezorgen.

Mis je de typisch Nederlandse levensmiddelen?

Real Dutch Food richt zich vooral op Nederlanders die in het buitenland wonen en werken, uiteraard leveren we ook Nederlands eten in New York. Voor deze mensen is het moeilijk om de meest favoriete Nederlands eten in New York te bestellen of te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Koopmans pannenkoekmix, Calvé mayonaise, gevulde speculaas en Conimex pindasaus. Dus als u niet zonder uw favoriete Nederlandse levensmiddelen kunt leven, bestel dan uw Nederlandse levensmiddelen in de online winkel van Real Dutch Food. Wij doen de boodschappen voor u, pakken het stevig in en sturen het naar uw adres in New York.

Redenen om Nederlands eten in New York te kopen

We verzorgen niet enkel de boodschappen voor u, u hoeft ook nu niet meer uw vrienden of familie lastig te vallen om te vragen om de Nederlandse boodschappen te kopen en ze naar New York te sturen. Maar u kunt ook profiteren van vele andere voordelen. Hierdoor kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief. Maar u kunt ook gebruik maken van onze volumekorting, reguliere aanbiedingen en andere acties. Alle bestellingen kunnen wij wereldwijd verzenden. Dus als je in Londen, New York of New York woont, heb je je favoriete Nederlandse producten snel in huis.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, in onze online webwinkel kunt u uw favoriete Nederlands eten in New York bestellen. Wij pakken het zorgvuldig voor je in (uiteraard in een stevige verpakking) en sturen het naar het gewenste adres in New York. We hebben 2-5 dagen nodig om uw bestelling af te ronden en dan overhandigen we deze aan PostNL voor verzending. Binnen een paar dagen of weken (afhankelijk van u  locatie) kunt u uw bestelling ontvangen met uw gewenste Nederlandse levensmiddelen.

Geniet van Nederlands eten in New York 

Woon jij in het buitenland en ben je op zoek naar een veilige website waar je jouw favoriete Nederlandse levensmiddelen kunt bestellen? Hier bij Real Dutch Food verzenden wij de meest bekende, lekkerste & gevraagde Nederlandse producten naar klanten over de hele wereld. Als jij op zoek bent naar Nederlands eten in New York – wij zijn er om jou te voorzien van je favoriete artikelen.

Al onze producten kunnen wereldwijd verzonden worden, ons assortiment bestaat uit meer dan 3200 producten. Inclusief bekende A-merken en huishoudelijke merken zoals Jumbo. Wij soortren de beste producten en tonen ze aan de wereld, aan jou. Lees verder voor meer informatie of scrol naar beneden om jouw favoriete Nederlandse producten te ontdekken.

Mis je de typisch Nederlandse levensmiddelen?

Hier bij Real Dutch Food gaat onze focus vooral uit naar expats, mensen die in het buitenland wonen en werken. Elke maand bestellen en genieten klanten van hun Nederlandse eten in New York. Een paar voorbeelden van producten die besteld worden zijn Venco drop, Douwe Egberts koffie, Bolletje beschuit en De Ruijter muisjes.

Als je eenmaal verliefd bent op Nederlandse voedingsmiddelen en je niet kunt voorkomen dat je er voortdurend naar verlangt, is er geen andere optie dan je favorieten te importeren – zodat je eindelijk kunt genieten van je favoriete Nederlandse eten in New York.

Redenen om Nederlands eten in New York te kopen

Wij doen niet alleen de boodschappen voor jou, maar je profiteert ook van diverse andere voordelen. Je hoeft jouw familieleden niet meer te vragen om boodschappen te doen, in te pakken en de douaneprocedures te regelen. Bestel simpelweg online en laat ons het zware werk doen, terwijl je tegelijkertijd bespaart op de verzendkosten dankzij onze contracten met de verzendbedrijven.

Als jij geïnteresseerd bent in onze producten en diensten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je zult maandelijks een e-mail ontvangen met informatie over kwantumkortingen, aanbiedingen en ander nieuws.

Hoe werkt het bestellen en genieten van jouw favoriete Nederlandse eten in Sydney? Wacht, dat laatste hoef ik waarschijnlijk niet te vertellen – dat snap je wel! Het bestellen van je favoriete Nederlandse eten is heel eenvoudig. Ontdek de producten die jij het lekkerst vindt door bovenin naar de winkel te navigeren, filter van daaruit op categorie – je zult snel de lekkerste Nederlandse producten vinden!

Hoe werkt het?

Nadat jij alles wat je wenst aan jouw winkelwagen hebt toegevoegd – kun je verder naar de kassa, vul alle juiste gegevens in – voltooi de transactie en wacht op het moment waar je al zo lang op wacht. Jij, genietend van je favoriete Nederlandse eten in New York. Vind jouw favoriete Nederlandse etenswaren en bestel vandaag nog! Wij verzenden jouw bestelling over het algemeen binnen 2/5 werkdagen.