Nederlands eten in MelbourneBestel Nederlands eten in Melbourne

Woon je in Melbourne en ben je op zoek naar een webshop waar je jouw favoriete Nederlandse producten kunt bestellen? Dan zit je goed bij Real Dutch Food, want dat is dé online winkel voor al je favoriete Nederlandse boodschappen. Al onze producten worden wereldwijd verzonden, dus ook naar Melbourne. We hebben niet alleen een ruim assortiment van meer dan 3200 producten, maar ook bekende merken (zoals Jumbo) vind je in ons productassortiment. Je kunt dus kiezen of je Nederlands eten wilt bestellen bij topmerken of goedkopere merken als je gewoon wat extra geld wilt besparen. Voor elk wat wils en ideaal om je favoriete producten in Melbourne te laten bezorgen.

Mis je de typisch Nederlandse producten?

Real Dutch Food richt zich vooral op mensen die in het buitenland wonen en werken, uiteraard leveren we ook Nederlandse eten in Melbourne. Voor deze mensen is het moeilijk om de meest favoriete Nederlandse producten te bestellen of te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Koopmans pannenkoekenmix, Calve mayonaise, Van Gilse schenkstroop en gevulde speculaaskoekjes. Dus als u niet zonder uw favoriete Nederlandse supermarktproducten kunt leven, bestel dan uw Nederlandse producten in de online winkel van Real Dutch Food. Wij doen de boodschappen voor u, pakken het stevig in en sturen het naar uw adres in Melbourne.

Redenen om Nederlands eten in Melbourne te kopen

We doen niet alleen de boodschappen voor je, dus je hoeft je vrienden of familie niet te vragen om de Nederlandse boodschappen te kopen en ze naar Melbourne te sturen. Maar u kunt ook profiteren van vele andere voordelen. Hierdoor kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van als onze aanbiedingen en wordt Nederlands eten in Melbourne nog voordeliger. Alle bestellingen kunnen wij wereldwijd verzenden. Dus als je in New York, Miami of Melbourne woont, heb je je favoriete Nederlandse producten snel in huis.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, in onze online winkel kunt u uw favoriete Nederlandse gerechten en producten bestellen. We pakken het zorgvuldig voor je in (uiteraard in een stevige verpakking) en sturen het naar het gewenste adres in Melbourne. We hebben een paar dagen nodig om uw bestelling af te ronden en dan overhandigen we deze aan de betreffende bezorgservice. Binnen een paar dagen of weken (afhankelijk van de bezorgservice) kunt u uw bestelling ontvangen met uw gewenste Nederlandse producten.