Kleinverpakking Zuivel

Ook in het buitenland kun je genieten van Nederlandse zuiveldranken. Bij Real Dutch Food bestel je diverse kleine verpakkingen zuivel online. We bezorgen de kleine drinkpakjes over de hele wereld.

 7.36 ( 7.88 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 200ml
Bestellen
 7.64 ( 8.17 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 200ml
Bestellen
 7.18 ( 7.68 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 200ml
Bestellen
 7.04 ( 7.53 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 200ml
Bestellen
 13.83 ( 14.80 incl. BTW)
Inhoud: 6x25cl
Bestellen
 4.62 ( 4.94 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 200ml
Bestellen
 5.02 ( 5.37 incl. BTW)
Inhoud: 3 x 250ml
Bestellen
 7.18 ( 7.68 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 200ml
Bestellen
 5.36 ( 5.74 incl. BTW)
Inhoud: 300 ml
Bestellen

Kleine drinkpakjes om mee te nemen

Als je een dagje weggaat is het makkelijk om eigen drinken mee te nemen voor onderweg. Verschillende soorten frisdrank kun je in een flesje meenemen maar een hartig drankje tussendoor is ook wel eens lekker. Zeker rond lunchtijd. Een picknick maak je bijvoorbeeld helemaal compleet met kleine verpakkingen zuivel. Er zijn allerlei drinkpakjes met zuivel verkrijgbaar. Kleine pakjes chocomel, drinkpakjes met Fristi of een kleine verpakking drinkyoghurt. Voor iedereen is er een lekkere smaak te kiezen. De drinkpakjes zijn verkrijgbaar in een makkelijk 6-pak om mee te nemen of uit te delen.

Af en toe een klein pakje zuivel

Ben je de enige in huis die af en toe zuivel drinkt, dan is het vaak zonde om een groot pak melk of chocomel open te maken omdat je het niet op krijgt voordat de houdbaarheid verstrijkt. Dan zijn kleine verpakkingen zuivel handig om op voorraad te hebben. De drinkpakjes bevatten precies één portie. Super handig dus als je sporadisch zin hebt in een beker melk of chocolademelk.

Kleine pakjes chocomel

Nederlanders zijn liefhebbers van zuivel. Er is dan ook een grote diversiteit aan melkproducten verkrijgbaar in de supermarkten. Chocolademelk kan hier uiteraard niet bij ontbreken. Op het gebied van koude kant-en-klare chocolademelk is Chocomel “De enige echte” van FrieslandCampina natuurlijk de bekendste. Voor veel Nederlanders is deze romige chocolademelk een favoriet Hollands drankje. In het buitenland kun je hier ook nog wel eens naar verlangen. In België wordt het verkocht onder de naam Cécémel. In Duitsland is het ook op sommige plekken verkrijgbaar maar verder wordt het lastig om de enige echte chocomel uit Nederland te kopen. Maar dat is geen probleem! Bij Real Dutch Food kun je Chocomel in diverse verpakkingen bestellen. Bijvoorbeeld kleine pakjes chocomel of een 6-pack blikjes chocomel. We bezorgen over de hele wereld!