Bestel Nederlands eten in Chicago

Bent u op zoek naar een webshop en wilt u Nederlands eten bestellen in Chicago? Dan zit je goed bij Real Dutch Food, want dat is dé online winkel voor al je favoriete Nederlandse boodschappen. Al onze Dutch Food producten worden wereldwijd verzonden, dus ook naar Chicago. We hebben niet alleen een ruim assortiment van meer dan 3200 producten, maar ook bekende merken (zoals Jumbo) vind je in ons productassortiment. Je kunt dus kiezen of je Nederlands eten wilt bestellen bij topmerken of goedkopere merken als je gewoon wat extra geld wilt besparen. Voor elk wat wils en ideaal om je favoriete producten in Chicago te laten bezorgen.

Mis je de typisch Nederlandse producten?

Real Dutch Food richt zich voornamelijk op mensen die in het buitenland wonen en werken, uiteraard ook in Chicago. Voor deze mensen is het moeilijk om de meest favoriete Nederlandse producten te bestellen of te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Van Gilse schenkstroop, Douwe Egberts koffie, De Ruijter hagelslag en Calvé pindakaas. Dus als u niet zonder uw favoriete Nederlandse supermarktproducten kunt leven, bestel dan uw Nederlandse producten in de online winkel van Real Dutch Food. Wij doen de boodschappen voor u, pakken het stevig in en sturen het naar uw adres in Chicago.

Redenen om Nederlandse voedingsproducten te kopen in Chicago

We doen niet alleen de boodschappen voor je, dus je hoeft je vrienden of familie niet te vragen om de Nederlandse boodschappen te kopen en ze naar Chicago te sturen. Maar u kunt ook profiteren van vele andere voordelen. Hierdoor kunt u zich direct inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je eerst al onze aanbiedingen en promoties. Alle bestellingen kunnen wij wereldwijd verzenden. Dus of je nu in Calgary, Melbourne of Chicago woont, je hebt je favoriete Nederlandse etenswaren snel in huis.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, in onze online winkel kunt u uw favoriete Nederlandse gerechten en producten bestellen. Wij pakken het zorgvuldig voor je in (uiteraard in een stevige verpakking) en sturen de Nederlandse etenswaren naar het gewenste adres in Chicago. We hebben een paar dagen nodig om uw bestelling af te ronden en dan overhandigen we deze aan de betreffende bezorgservice. Binnen een paar dagen of weken (afhankelijk van de bezorgservice) kunt u uw bestelling ontvangen met uw gewenste Nederlandse producten. De verzendkosten beginnen vanaf € 39,99