Bestel Nederlands eten in Londen

Woon je in Londen en ben je op zoek naar een webshop waar je jouw favoriete Nederlandse food producten kunt bestellen? Dan heb je geluk dat je kennis hebt gemaakt met Real Dutch Food. Real Dutch Food is een online winkel voor al je favoriete Nederlandse boodschappen. Al onze producten worden wereldwijd verzonden, dus ook naar Londen. We hebben een ruim assortiment van meer dan 3200 producten, maar ook bekende merken (zoals Unox) vindt u in ons productassortiment. Je kunt kiezen of je Nederlands eten wilt bestellen bij topmerken of goedkopere merken als je wat extra geld wilt besparen. We hebben voor elk wat wils en je kunt je favoriete Nederlandse etenswaren gemakkelijk in Londen laten bezorgen.

Mis je de typisch Nederlandse boodschappen?

Real Dutch Food richt zich voornamelijk op mensen die in het buitenland wonen en werken, uiteraard ook in Londen. Voor deze mensen is het moeilijk om de meest favoriete Nederlandse producten te bestellen of te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Lotus joodskoekjes, De Ruijter hagelslag, Calvé pindakaas en Peijnenburg peperkoek. Dus als u niet zonder uw favoriete Nederlandse supermarktproducten kunt leven, bestel dan uw Nederlandse voedingsproducten in de online winkel van Real Dutch Food. Wij doen de boodschappen voor u, pakken het stevig in en sturen het naar uw adres in Londen.

Redenen om Nederlandse voedingsmiddelen in Londen te kopen

Wist je dat je bij Real Dutch Food gebruik kunt maken van een spaarsysteem? Bij elke bestelling kun je punten sparen en als je review achterlaat krijg je nog eens 150 bonuspunten. Met deze punten spaar je voor een korting op een volgende bestelling met Nederlandse producten.

Hoe werkt het?

Het maakt niet uit in welk land je (tijdelijk) woont, Real Dutch Food verzendt je favoriete broodbeleg naar elk land ter wereld. Of je nu in Japan, China, de Verenigde Staten van Argentinië woont, ook jij kunt weer lekker genieten van een broodje met hagelslag, vlokken, pindakaas, gestampte muisjes van Goudkuipje smeerkaas.