Met gedroogde groenten kun je allerlei lekkere en vooral voedzame maaltijden bereiden. Gedroogde groenten kopen doe je bij Real Dutch Food natuurlijk.

Aardappel, Groente, Fruit

Hak Blonde linzen gedroogd

3.79 (4.13 incl. BTW)
Inhoud: 500 gr

Aardappel, Groente, Fruit

Hak Spliterwten gedroogd

2.29 (2.50 incl. BTW)
Inhoud: 500 gr

Gedroogde groenten kopen in het buitenland

Woon je in het buitenland en zijn de Hollandse groenten, bruine bonen bijvoorbeeld, niet verkrijgbaar? Bij Real Dutch Food kun je alle typische Hollandse producten online bestellen. Ook diverse gedroogde groenten. Waar je ook bent in de wereld, we versturen het wereldwijd. Zo hoef je niks te missen uit de Nederlandse keuken. Je kunt meteen een hele voorraad inslaan want hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het wordt.

Erwtensoep maken met gedroogde erwten

Erwtensoep is natuurlijke een echte Hollandse klassieker. Vaak is dit een ideaal voorgerecht bij de pannenkoeken. Woon je in het buitenland maar heb je toch een keer zin in zo’n Hollandse maaltijd? Dan is eigengemaakte erwtensoep natuurlijk het allerlekkerst. Voor het maken van erwtensoep heb je spliterwten nodig. Deze gedopte gedroogde erwten zijn het belangrijkste ingrediënt voor deze Nederlandse soep. Bestel gedroogde erwten online bij Real Dutch Food. Hierna kun je aan de slag om een flinke pan soep te maken.

Nog meer Hollandse soep met gedroogde groenten

Naast erwtensoep kun je ook andere stevige soepen maken met Hollandse gedroogde groenten. Van het merk Hak zijn bijvoorbeeld diverse gedroogde peulvruchten te bestellen bij Real Dutch Food. Peulvruchten zijn zeer eiwitrijke voedingsmiddelen en zijn een goede basis voor een gezonde maaltijd. Hollandse gedroogde bruine bonen zijn ook rijk aan vele voedingsvezels. Ideaal om een stevige soep van te maken.