Venz Hagelslag

Hagelslag is enorm populair onder Nederlanders. Vooral kinderen kunnen niet zonder. Venz hagelslag is een van de populairste hagelslagmerken uit ons land. Je vindt Venz hagelslag bij Real Dutch Food. Zo kun je ook in het buitenland genieten van alle heerlijke varianten chocoladehagel. Ga je voor melk, puur of wit? Of wat dacht je van Venz XXL hagelslag? Die zijn extra dik, dus extra lekker. Verder verkopen we nog Venz apenhagel, kwinkslag en kroko- of tijgervlokken.  Kun je nog steeds niet kiezen? Probeer ze dan allemaal! Het hagelt, het hagelt, grote korrels Venz. Zo geweldig lekker. Venz, Venz, Venz!

 5.57 ( 6.07 incl. BTW)
Inhoud: 400 gr
Bestellen
 5.57 ( 6.07 incl. BTW)
Inhoud: 400 gr
Bestellen
 5.57 ( 6.07 incl. BTW)
Inhoud: 400 gr
Bestellen
 5.34 ( 5.82 incl. BTW)
Inhoud: 380gr
Bestellen
 5.22 ( 5.69 incl. BTW)
Inhoud: 380 gr
Bestellen
 7.16 ( 7.80 incl. BTW)
Inhoud: 380 gr
Bestellen
 7.16 ( 7.80 incl. BTW)
Inhoud: 380 gr
Bestellen
 7.09 ( 7.73 incl. BTW)
Inhoud: 380 gr
Bestellen

Hagelslag venz heeft vele fans

Kinderen houden van Venz en Venz houdt van kinderen! Tientallen jaren geleden was de fabrikant hagelslag Venz al erg geliefd bij de kinderen. Vele van hen deden toen al mee aan door Venz bedachte wedstrijden, zoals kleurwedstrijden, prijsvragen en nog veel meer.

Juist omdat de kinderen zo enthousiast waren werd in 1983 de officiële Venz-fanclub opgericht. Deze was zo populair, dat er rond 1985 zelfs 60.000 kinderen lid van waren. De meeste tussen de 4 en 14 jaar. De Venz-fanclub haalde hiermee het Guiness Book of Records. In 1991 hield de fanclub helaas op met bestaan. In plaats van de fanclub kwam het Hagelnieuws achter op de verpakking te staan. Tegenwoordig vind je nog steeds op iedere Venz-verpakking leuke weetjes, feitjes en moppen. Natuurlijk zijn er wisselende verpakkingen zodat je elke keer weer iets nieuws kunt beleven aan tafel. Venz hagelslag is daarmee leuk voor jong en oud!

Venz hagelslag immens populair

Hagelslag is natuurlijk een typisch Nederlands soort broodbeleg. We zijn er massaal dol op. We besmeren dan ook 600.000.000 boterhammen met hagelslag per jaar! Dat is gemiddeld één hele kilo per persoon per jaar. We kennen inmiddels talloze soorten en smaken en daarmee lijkt het wel of hagelslag cultureel erfgoed is geworden. In de supermarkt is het dan ook moeilijk kiezen voor de echte liefhebbers. Wat een luxe probleem hè? Het wordt natuurlijk anders wanneer je als Nederlander tijdelijk of permanent in het buitenland verblijft. Dan kijkt de cassière je vreemd aan als je om hagelslag vraagt. Gelukkig kun je bij Real Dutch Food de echte Hollandse hagelslag bestellen. We hebben dan ook een ruim assortiment hagelslag Venz!