Beschuit

Beschuit is lekker luchtig en daardoor lekker voor bij een licht ontbijt. Bolletje beschuit is het bekendste beschuitmerk in Nederland. Real Dutch Food verzendt dit over de hele wereld naar jou toe. Bestel hier!

 2.39 ( 2.56 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 1.49 ( 1.59 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 4.17 ( 4.46 incl. BTW)
Inhoud: 10 stuks
Bestellen
 2.58 ( 2.76 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 1.39 ( 1.49 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 4.17 ( 4.46 incl. BTW)
Inhoud: 10 stuks
Bestellen
 3.37 ( 3.61 incl. BTW)
Inhoud: 10 stuks
Bestellen
 10.35
Inhoud: 3 producten
 10.35
Inhoud: 3 producten

Nederlands beschuit

Beschuit is in Nederland een bekend ontbijtproduct. Het past vooral goed bij een licht ontbijt. De ronde, ruim een centimeter dikke schijf, ‘droog’ brood is heel licht verteerbaar. Het heeft iets weg van geroosterd brood maar is niet hetzelfde. Beschuit wordt twee keer gebakken. De eerste keer gaat het als beschuitbol de oven in. Daarna wordt de bol door midden gesneden en wordt het nog een keer gebakken. Een beschuit is lekker luchtig.

Beschuit met muisjes

Naast ontbijtproduct is beschuit ook een feestelijke lekkernij. Beschuit met muisjes eten wanneer er een baby geboren is, is namelijk een typisch Nederlandse gewoonte. Wanneer de kraamvisite langskomt staat de man vaak in de keuken beschuitjes te smeren. Rose met witte muisjes wanneer er een meisje geboren is en blauwe met witte muisjes wanneer er een jongetje geboren is. De geboorte moet altijd gevierd worden met iets lekkers. Een handige tip om de beschuiten snel en makkelijk van muisjes te voorzien: schud een bord of kom vol met muisjes, smeer het beschuit goed in met boter en doop de met boter besmeerde kant in de muisjes. Zo is het hele oppervlak goed gevuld met muisjes. De muisjes blijven meteen goed plakken op het beschuit. Zo strooi je strooi niet de hele keuken onder bij het maken van beschuit met muisjes.

Bolletje beschuit

Bolletje beschuit is het bekendste merk beschuit. Al in het begin van de 19e eeuw startte het familiebedrijf met een bakkerij. Na de tweede wereldoorlog ontwikkelde de derde generatie van de bakkersfamilie zich tot echte beschuitspecialisten. Sindsdien is Bolletje beschuit niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkels. Maar ook als je in het buitenland woont kun je van een Nederlands beschuitje genieten. Want bij Real Dutch Food kun je overal ter wereld producten bestellen en laten bezorgen.