Contact

Bedrijfsinformatie

info@realdutchfood.com
BTW nummer: NL8157.10.318.B01
KvK-nummer: 18082763
BIC code: INGBNL2A
IBAN: NL91 INGB 0004383946 t.n.v. RDF-Websites

Bedrijfsadres

Realdutchfood.com
Ezelvense Akkers 41
5022 PM
Tilburg
The Netherlands

Retouradres

Real Dutch Food
De Boorn 15
8253 RA Dronten
The Netherlands

Veelgestelde vragen

Lees alstublieft eerst onze FAQ door voordat u contact met ons opneemt.

Wij verzenden naar alle landen wereldwijd. Wel zijn er een aantal landen die voorwaarden stellen aan de levering van levensmiddelen. Twijfel je of het is toegestaan is om bepaalde artikelen te mogen ontvangen vanuit het buitenland, dan adviseren wij altijd contact op te nemen met het lokale douanekantoor.

Onze verzendkosten zijn zo laag mogelijk. Wij verdienen hier niet op. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten per land. De verzendkosten zijn nu extra scherp. Dankzij contractkorting bij PostNL en andere pakketvervoerders kunnen we de pakketten voor je verzenden met de voor jou voordeligste service. Dit kan voor het ene land PostNL zijn en voor een ander land een andere vervoerder. Alle pakketten die we verzenden mogen maximaal 20 kg wegen. Als je meer dan 20 kg bestelt wordt er een nieuw pakket gemaakt. Dit ter voorkoming van breuk.

We verzenden 2 keer per week de bestellingen. Omdat we alles zo vers mogelijk naar u willen verzenden wordtbijna alles vers voor u besteld. We hanteren een verwerkings termjn van 3-5 werkdagen voor uw bestelling.

Er bestaat de mogelijkheid dat je pakket bij aankomst in het land van bestemming onderworpen wordt aan BTW en/of invoerrechten. Deze kosten zijn voor jou als klant (importeur). Wij hebben hier helaas geen controle over. Invoerbepalingen verschillen per land en zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Controleer daarom eerst bij je lokale douanekantoor of er beperkingen gelden.

Stuur ons een e-mail

    Schrijf in voor onze nieuwsbrief