Hollandse Levensmiddelen

Als u op zoek bent naar een webwinkel met Hollandse artikelen en levensmiddelen? Dan bent u bij Real Dutch Food aan het juiste adres. We hebben de beschikking over een ruim assortiment met maar liefst 3200 Nederlandse producten. Van Calve pindakaas tot Koopmans pannenkoekenmix en van Venco drop tot Unox rookworsten. Het assortiment is diep, dat houdt in dat we voor iedere categorie vele Hollandse artikelen hebben. Verder hebben we ook een ruime selectie met non-food artikelen zoals (gezelschaps)spelletjes, tijdschriften, feestartikelen (oranje) en boeken.

Het is niet altijd even gemakkelijk wanneer u in het buitenland woont voor uw werk. Bij de supermarkten in de buurt zijn nauwelijks tot geen Nederlandse artikelen te krijgen. Terwijl het eigenlijk toch fijn is om een keer pannenkoeken te eten. Zeker wil je natuurlijk ook Hollands broodbeleg op uw brood te smeren. Voor alle Nederlanders in het buitenland die niet zonder de Hollandse artikelen en boodschappen kunnen, is Real Dutch Food een uitstekende oplossing.

Scherpe prijzen en kortingen bij Real Dutch Food

Verder houdt Real Dutch Food graag rekening met uw wensen. Niemand vindt het fijn om teveel te betalen voor de nodige Hollandse artikelen. Daarom profiteert u van allerlei acties en kortingen bij Real Dutch Food. Denk maar eens aan onze wekelijkse acties en ons punten spaarsysteem. Wij zorgen er zeker voor dat u niet teveel betaald. Het importeren van Hollandse artikelen naar het buitenland is immers al duur genoeg. Tevens als u zich inschrijft voor de Real Dutch Food nieuwsbrief krijgt u veel extra voordeel en persoonlijke aanbiedingen.

Hollandse Levensmiddelen bestellen voor in het buitenland.

Los van het feit dat u de Hollandse levensmiddelen per stuk kunt bestellen, zijn er elke week vele aanbiedingen zodat het nog goedkoper wordt om hier te kopen. Het betalen in onze webwinkel is volkomen veilig. Je betaalt via iDeal, Creditcard, Bankoverschrijving of een Internationale overschrijving. Wanneer de order compleet is gaan wij de artikelen voor u inpakken en sturen deze op naar het gewenste adres, in welk land dan ook.

Komt het voor dat er een Hollands artikel kapot is of ontbreekt. Laat het ons weten zodat we het betreffende bedrag zo snel mogelijk weer terug op uw rekening kunnen storten. Het is wel de bedoeling dat er bij een beschadigd product een foto mee wordt verstuurd zodat i.v.m. onze transport verzekering. Want alle pakketten worden natuurlijk verzonden met een transport verzekering. Wel zo safe!

Alle producten bekijken

 

 2.59 ( 2.82 incl. BTW)
Inhoud: 450 gr
Bestellen
 7.59 ( 8.27 incl. BTW)
Inhoud: 610 gr
Bestellen
 4.69 ( 5.11 incl. BTW)
Inhoud: 12 stuks
Bestellen
 1.99 ( 2.17 incl. BTW)
Inhoud: 37 gr
Bestellen
 2.04 ( 2.22 incl. BTW)
Inhoud: 68 gr
Bestellen
 2.39 ( 2.61 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 7.59 ( 8.27 incl. BTW)
Inhoud: 610 gr
Bestellen
 3.05 ( 3.32 incl. BTW)
Inhoud: 455 ml
Bestellen