Oudhollands Snoep

Wilt u uzelf of uw internationale kennissen trakteren op oud-Hollands snoep? Wij hebben een ruim assortiment zoetigheden om van te genieten en om te proberen. Bestel er vandaag nog een paar! Oud-Hollands snoepgoed behoort tot de meest bijzondere en heerlijke voedingsmiddelen die uit Nederland komen. Geen wonder dus dat veel Nederlanders die naar het buitenland gaan, toegeven de karakteristieke smaak te missen. Je hoeft het echter niet lang meer te missen! Bij Real Dutch Food zetten wij ons in voor het verzenden van voedingsmiddelen zoals dit karakteristieke ouderwetse snoepje, waar ook ter wereld. Nu kunt u genieten van een Nederlandse zoete traktatie, waar u ook bent!

 4.30 ( 4.60 incl. BTW)
Inhoud: 200 gr
Bestellen
 2.90 ( 3.10 incl. BTW)
Inhoud: 200 gr
Bestellen
 5.14 ( 5.50 incl. BTW)
Inhoud: 180 gr
Bestellen
 4.94 ( 5.29 incl. BTW)
Inhoud: 135 gr
Bestellen
 5.14 ( 5.50 incl. BTW)
Inhoud: 180 gr
Bestellen
 4.94 ( 5.29 incl. BTW)
Inhoud: 200 gr
Bestellen
 5.02 ( 5.37 incl. BTW)
Inhoud: 150g
Bestellen
 3.99 ( 4.27 incl. BTW)
Inhoud: 120 gr
Bestellen

We hebben een grote verscheidenheid aan oud-Hollands snoep op voorraad

Ouderwets Nederlands snoep kent een grote verscheidenheid aan vormen, vormen en smaken. Wat dacht je van een paar zoete gekonfijte kaneelstokjes, ‘kaneelstokken’? Misschien neigt je smaak meer naar zout; probeer dan eens de salmiaktabletten met dropsmaak of zelfs het dippoeder (‘zwart-wit’) eens! Wil je meer een zoete, romige toets aan je oud-Hollandse snoep, kies dan voor de boterwafels of de Haagse Hopjes. Wat je voorkeuren ook zijn, we hebben oud-Hollandse snoepjes of snacks om je zin in te prikkelen!

Bestel uw snoepjes online

Wilt u uw oud-Hollandse snoepgoed bij u thuis laten bezorgen? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in snelle en veilige levering wereldwijd, terwijl de verzendkosten laag blijven. Wij zorgen ervoor dat u, waar ter wereld u ook bent, kunt genieten van de verscheidenheid aan levensmiddelen uit Nederland. Dat is de Real Dutch Food-manier!