Hollandse producten

Ben je op zoek naar een webshop om je favoriete Hollandse producten online te bestellen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Real Dutch Food. On onze webshop vind je namelijk meer dan 3200 verschillende Hollandse producten. Ideaal voor als je in het buitenland woont (of werkt) en de Nederlandse producten ontzettend mist. Met behulp van de webshop van Real Dutch Food kun je gemakkelijk De Ruijter vruchtenhagel, Hero jam, Koopmans poffertjesmix, Venco drop en speculaas bestellen. Maar ook voor Hollandse boodschappen als tijdschriften, boeken, feestartikelen en spelletjes ben je bij Real Dutch Food aan het juiste adres.

Hollandse producten in het buitenland

Real Dutch Food legt de focus op mensen die in het buitenland wonen en werken, maar die bovenal de Nederlandse lekkernijen en producten missen. Het is behoorlijk aan de prijs om producten uit Nederland vanuit het buitenland te importeren, daarnaast moet je ook iemand hebben die de boodschappen doet, voor je inpakt en verstuurd naar het gewenste adres. Vrij lastig en soms moeilijk te regelen, maar Real Dutch Food is de oplossing waar je naar op zoek bent. Vanwege de hoge kosten kun je bij ons profiteren van allerlei kortingen, aanbiedingen en lage verzendkosten. Nederlanders letten op de kleintjes en houden van kortingen, daar houden wij rekening mee.

Haal uw Hollandse producten gemakkelijk in huis

Heb je al een lange tijd geen hagelslag, vruchtenhagel, speculaas of andere Nederlandse lekkernijen gegeten omdat je in het buitenland woont? Geen enkel probleem bij Real Dutch Food. Via onze webshop kun je eenvoudig jouw gewenste Hollandse producten online bestellen. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, pakken wij de producten voor u in en sturen de bestelling door naar uw gewenste adres. Wij kunnen de pakketten met Hollandse producten naar vrijwel elk land ter wereld versturen. Dus overal ter wereld kunt u binnenkort genieten van uw heerlijke Hollandse lekkernijen.

Hoe werkt Real Dutch Food?

Wat u wellicht als eerste kunt doen, is uzelf inschrijven voor de nieuwsbrief. Want dan profiteert u namelijk als eerst van de aanbiedingen van onze Hollandse prducten. Dat is in elk geval al lekker meegenomen. Vervolgens kunt u de Hollandse producten selecteren, toevoegen aan het winkelmandje en bestellen. Hierna kunt u volledig veilig en betrouwbaar betalen in onze webshop. Betalen kan via iDeal, Creditcard, Bankoverschrijving of een internationale overschrijving. Eenmaal betaald? Dan pakken we de bestelling stevig en zorgvuldig voor u in en sturen deze naar het gewenste adres. Houdt tevens wel rekening met lange levertijden bij verre bestemmingen in verband met diverse controles en de douane. Dus binnenkort weer lekker aan de Unox rookworst, boterhammen met hagelslag, Unox kippensoep of oud hollandse drop. Dankzij Real Dutch Food, dé plek om jouw Hollandse producten online te bestellen, gemakkelijk en snel!

Alle producten bekijken

 

 2.59 ( 2.77 incl. BTW)
Inhoud: 450 gr
Bestellen
 7.59 ( 8.12 incl. BTW)
Inhoud: 610 gr
Bestellen
 4.69 ( 5.02 incl. BTW)
Inhoud: 12 stuks
Bestellen
 1.99 ( 2.13 incl. BTW)
Inhoud: 37 gr
Bestellen
 2.04 ( 2.18 incl. BTW)
Inhoud: 68 gr
Bestellen
 2.39 ( 2.56 incl. BTW)
Inhoud: 13 stuks
Bestellen
 7.59 ( 8.12 incl. BTW)
Inhoud: 610 gr
Bestellen
 3.05 ( 3.26 incl. BTW)
Inhoud: 455 ml
Bestellen