Ossenstaartsoep kopen? Geniet er ook van op een ander continent

Ben jij woonachtig op een ander continent? Een verre plek waar ossenstaartsoep kopen niet mogelijk is? Real Dutch Food is jouw to-go voor de meest typische Nederlandse producten, zo kun jij bij ons ook heerlijk smakende ossenstaartsoep kopen. Een krachtige ouderwetse bevleesde soep die een ieder zijn smaakpapillen prikkelt en verrast. Heerlijk voor tijdens de winterse dagen!

De origine van ossenstaart soep

Tegenwoordig kunnen wij in Nederland ossenstaartsoep kopen in elke supermarkt. Maar waar komt het idee voor deze soep vandaan? Er gaan verschillende verhalen rond over het ontstaan van ossenstaartsoep. Maar hoogstwaarschijnlijk vindt de soep zoals wij hem kennen zijn origine in Frankrijk. 

Tijdens de Franse revolutie, eind 18e eeuw, heerste er veel armoede onder de Franse bevolking. De staarten werden altijd weggegooid als afvalvlees, tot een edelman het idee kreeg om soep te trekken van dit afval vlees. Het werd een groot succes, veel mensen gingen de ossenstaartsoep kopen of maken. 

Ossenstaart soep eigenschappen

Ossenstaartsoep is een soep die getrokken is van ossenstaart. Omdat de staart veel smaak afgeeft, kan hier een krachtige soep van worden gemaakt. Door de staart lang te koken op een laag vuur, wordt het vlees mals en valt het zo van het bot. Dit kan dan weer in de soep worden verwerkt.

De ossenstaart soep is rijk van het rundvet en het merg. De wortel en selderij geven de soep een smakelijke knapperige textuur. Aardappel en tomaat voegen een aangename korreligheid toe aan de soep. Heerlijke ossenstaartsoep kopen kan bij Real Dutch Food.

Bestel nu heerlijke bevleesde ossenstaartsoep 

Bij Real Dutch Food bestel jij met een paar klikken jouw favoriete ossenstaartsoep. Kies uit de kant & klare ossenstaartsoep van Unox of verzamel de losse ingrediënten, zet je favoriete muziek aan en breng wat tijd in de keuken door met de ossenstaartsoep basis van Honig.  

Overal ter wereld geleverd

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken kun je de bestelling plaatsen. Zodra alle betaalgegevens en contactgegevens zijn ingevuld wordt het pakket naar de gewenste bestemming verzonden. Bij Real Dutch Food hanteren wij de meest scherp mogelijke verzend tarieven zodat je nooit teveel betaald voor het verzenden van jouw favoriete Nederlandse producten.  

Bestel Direct Online
-15%
 2.88 ( 3.14 incl. BTW)
Inhoud: 320 ml
-15%

Aardappel, Groente, Fruit

Bonduelle Rode kool met appel 200gr

 1.69 ( 1.84 incl. BTW)
Inhoud: 200 gr
-15%

Natte Saus

Calve Knoflooksaus

 3.02 ( 3.29 incl. BTW)
Inhoud: 320 ml
-30%

Zuivel producten

Chocomel Dark

 2.99 ( 3.26 incl. BTW)
Inhoud: 1.l
-33%
 1.99 ( 2.17 incl. BTW)
Inhoud: 75 gr
-25%

BIOnyx Biologische Reinigers

BIOnyx BBQ, Oven & Magnetronreiniger

 2.99 ( 3.62 incl. BTW)
Inhoud: 500ml
-50%
 0.94 ( 1.14 incl. BTW)
Inhoud: per stuk
-15%

Aardappel, Groente, Fruit

Bonduelle Jonge velderwtjes

 1.95 ( 2.13 incl. BTW)
Inhoud: 150 gr