Typisch kerst eten

Ben je op zoek naar typisch eten voor Kerst? Wij staan voor je klaar met heerlijke Nederlandse etenswaren. Je hoeft dus niet bang te zijn om je favoriete Nederlandse gerecht te missen tijdens de feestdagen. Lees snel verder en kom erachter wat je kunt klaarmaken voor de feestdagen.

Een fijne Kerstochtend

Je wordt wakker en het is Kerstochtend. Wat zijn etenswaren waar je direct aan denkt of trek in begint te krijgen? Waarschijnlijk begin je direct te denken aan heerlijke warme afbakbroodjes, brunch broodjes of Bolletje beschuit. Deze wil je wellicht beleggen met de welbekende schuddebuikjes of Duo Penotti. Maar ook jouw belegen kaas van de Jumbo om de hoek is verkrijgbaar. Houd je meer van hartig? Dan hebben we ook de Heinz sandwich spreads in diverse smaken. Uiteindelijk sluit je af met een fijn soepje van Unox en drink je wellicht een lekker glas sap van Appelsientje of thee van Pickwick.

Waarom kiezen voor Real Dutch Food?

Je bent in het buitenland tijdens Kerst, voor vakantie, voor zaken of misschien voor familiebezoek. Uiteraard begin je het Nederlandse eten wel te missen en daarmee vooral het typische eten tijdens Kerst. Deze Nederlandse producten zijn natuurlijk moeilijk te vinden op je bestemming, als deze überhaupt al verkrijgbaar zijn in het buitenland. Real Dutch Food biedt de oplossing. Op onze shop bestel je online alle Nederlandse levensmiddelen makkelijk in onze webshop. Daarnaast bestellen we alles vers.

Het diner!

Zo, het Kerstontbijt is achter de rug. Tijd om te beginnen aan de voorbereidingen voor het Kerstdiner, met natuurlijk: typisch kerst eten. En wij hebben al wat ideeën voor je klaarstaan. Wat denk je bijvoorbeeld van een baguette met kruidenboter of tapenade als klein voorafje. Daarna begin je aan het gerecht. Hiervoor hebben we heerlijke stoofpeertjes of ragout producten. Maar heb je liever een pasta? Daar hebben we ook diverse producten voor, denk aan sauzen, vleeswaren en allerlei kruiden en specerijen om jouw Kerst te maken zoals je die gewend bent.

Even borrelen

Borreltijd! Met wat heerlijke hapjes sluit je je typische Kerst eten af op de juiste manier. We hebben diverse lekkernijen verkrijgbaar om nog even na te genieten. Onder het genot van wat toastjes met Stegemans worst, smeersels en zoute sticks maak je er een heerlijke avond van. Daarnaast hebben we verschillende sausjes die je kunt gebruiken voor extra smaak. En niet te vergeten; Duyvis nootjes of de typische Hollandse Patatje Joppie chips. Smullen maar!

Typisch kerst eten bestellen?

Ben je er uit welke etenswaren je wilt bestellen voor jouw Kerst? Voeg jouw producten eenvoudig toe aan de winkelmand en bestellen maar. Heb je vragen of wil je misschien meer informatie over de verzending? Neem contact op, we helpen je graag verder.