Amstel bier bestellen? Check het assortiment en bestel direct online

Wil je Amstel bier bestellen? Dan ben je bij Real Dutch Food aan het juiste adres. Met meer dan 3.200+ artikelen in het assortiment bieden we wat jij nodig hebt! Al sinds 2006 kun je eenvoudig alle Nederlandse levensmiddelen in onze webshop online bestellen. Zodra je besteld hebt, zorgen wij dat we alle producten vers in huis halen. Dit duurt gemiddeld 2 – 5 werkdagen, maar zo weet je zeker dat je alles met de langst mogelijke datum krijgt. Van Amstel bier tot Calvé pindakaas: we hebben (of halen) alles voor je in huis!

Amstel Radler Bier Citroen Blik 6 x 33cl Amstel Radler Bier Citroen Blik 6 x 33clVerfrissende Amstel Radler

Amstel bier bestellen is een goede keuze! Amstel Radler citroen is een natuurlijke mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Het heeft een verfrissende smaak en bevat slechts 2% alcohol. Lekker voor na het sporten of een andere inspanning, tijdens een barbeque of gewoon lekker tussendoor op warme dagen. 

Per 100 mL bevat het verfrissende drankje 42 kCal. Verder zit er 0,2 g eiwitten in, 7,5 g koolhydraten (waarvan 6,3 g suikers), 0,12 g vezels en 1,2 mg natrium. Amstel Radler bier bestaat uit koolzuurhoudend water, gerstemout, hop, suiker, vruchtensap (5% uit concentraat, waarvan 2,7% uit citroensap en het overige deel uit sinaasappelsap, limoensap en acerolasap), geconcentreerd citroenextract, natuurlijk aroma, johannesbroodpitmeel als stabilisator en citroengrasextract. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Amstel BierAmstel bier bestellen

Amstel bier wordt sinds 1870 met liefde gebrouwen voor al die onvergetelijke momenten in het leven. Amstel Pilsener is een volmout bier en wordt gebrouwen met natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een helder goudgeel bier met een volle, toegankelijke smaak en een stevige schuimkraag. Het perfecte bier om van te genieten en te delen met vrienden. Voor meer informatie over de voedingswaarden en ingrediënten kun je het beste de productpagina bekijken.

Typisch Nederlandse producten

Andere typisch Nederlands producten (die je ook bij je Amstel bier bestellen kunt) zijn onder andere stroopwafels, drop en zoutjes. Stroopwafels staan met stip op nummer één als het gaat om echte Nederlandse producten. Het is een Nederlandse wafel met ruitpatroon waartussen zoete stroop is aangebracht, maar wordt inmiddels wereldwijd gegeten. Ook in veel landen zijn Nederlanders bekend door de drop die ze overal mee naartoe nemen. Drop heeft een unieke smaak, maar wordt ook al lang gebruikt als medicijn. Heb je keelpijn? Neem dan een dropje en je zult je snel beter voelen. En zoutjes zijn nog zo’n voorbeeld van een echt Nederlands product en komen in allerlei vormen en maten. Stokjes, stengels, blokjes, rondjes of een diverse mix van vormen. Meestal komen ze tevoorschijn rond theetijd (doorgaans om ca. 16.00 uur ‘s middags). Een zoute lekkernij mag absoluut niet ontbreken in een Nederlandse keuken.

Bestel uit ons brede assortiment

Real Dutch Food bestaat sinds 2006 en heeft inmiddels meer dan 3.200 artikelen in het assortiment. Jouw Amstel bier bestellen (en andere Nederlandse levensmiddelen) doe je eenvoudig in onze webshop. We bestellen alles vers. Dit gebeurt nadat de bestellingen zijn binnen gekomen, waardoor dit gemiddeld 2-5 werkdagen duurt. Hierna wordt de bestelling naar je verzonden. Zo weet je altijd zeker dat je alles met de langst mogelijke datum krijgt.

Neem een kijkje in onze online winkel en bestel direct. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de levertijden of verzendkosten? Of iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder als het om lekker eten gaat!

Bestel direct online
 7.99 ( 9.67 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 33 cl
 11.35 ( 13.73 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 33 cl
 10.49 ( 12.69 incl. BTW)
Inhoud: 6x0,33lt
 6.95 ( 8.41 incl. BTW)
Inhoud: 6 x 33 cl