Peijnenburg

Peijnenburg is een bekend Nederlands merk. Het merk maakt al meer dan 130 jaar heerlijke ontbijtkoeken. Bovendien is het verkrijgbaar in bijna elke supermarkt in Nederland. Uiteraard dus ook in de webshop van Real Dutch Food. Zo kun je bij ons terecht voor een breed assortiment Peijnenburg producten.

In de webshop vind je onder andere de populaire Peijnenburg ontbijtkoek. Daarnaast vind je bij ons ook de zero en volkoren variant. Wil je dit product graag in huis hebben maar woon je buiten Nederland? Ook dan kun je bij Real Dutch Food gemakkelijk producten van dit merk kopen en laten bezorgen waar je maar wilt.

Peijnenburg Ontbijtkoek: een Hollandse delicatesse

Peijnenburg ontbijtkoek is een echte Nederlandse lekkernij. Het is dan ook niet voor niets al tientallen jaren geliefd bij jong en oud. Deze ontbijtkoek wordt gemaakt volgens een traditioneel bakproces. Kenmerkend zijn de zachte textuur en de heerlijke smaak. Bovendien heeft het een combinatie van rogge en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit zorgt voor een unieke en onweerstaanbare smaakbeleving.

 6.03 ( 6.45 incl. BTW)
Inhoud: 550 gr
Bestellen
 4.98 ( 5.33 incl. BTW)
Inhoud: 465 gr
Bestellen
 3.97 ( 4.25 incl. BTW)
Inhoud: 345 gr
Bestellen
 5.16 ( 5.52 incl. BTW)
Inhoud: 465 gr
Bestellen
 4.98 ( 5.33 incl. BTW)
Inhoud: 345 gr
Bestellen
 6.70 ( 7.17 incl. BTW)
Inhoud: 455 gr
Bestellen
 5.36 ( 5.74 incl. BTW)
Inhoud: 10 x 28g
Bestellen
 5.16 ( 5.52 incl. BTW)
Inhoud: 465 gr
Bestellen
 4.85 ( 5.19 incl. BTW)
Inhoud: 337gr
Bestellen
 6.57 ( 7.03 incl. BTW)
Inhoud: 8 plakken
Bestellen
 4.85 ( 5.19 incl. BTW)
Inhoud: 348gr
Bestellen
 5.42 ( 5.80 incl. BTW)
Inhoud: 345 gr
Bestellen

Peijnenburg Zero en Lower Cal

Ben je op zoek naar een gezonder alternatief? Dan is er ook Peijnenburg Zero, ook wel Lower Cal ontbijtkoeken genoemd. De zero variant is gezoet met zoetstoffen en bevat geen toegevoegde suikers. Dit maakt het perfect voor mensen die bewust willen genieten. Perfect als tussendoortje dus.

Peijnenburg bij Real Dutch Food

Bij Real Dutch Food kun je eenvoudig Peijnenburg producten bestellen. Vervolgens kun je ze laten bezorgen waar je maar wilt. Mis je als Nederlandse expat de vertrouwde smaak van Peijnenburg? Of wil je gewoon genieten van de heerlijke ontbijtkoeken? Dan heeft Real Dutch Food alles wat je nodig hebt. In ons ruime assortiment van zo'n 3.100 artikelen vind je verschillende soorten ontbijtkoek. Denk aan de klassieke Naturel, de gezondere Zero en de gembervariant.

Geniet van de authentieke smaak

Geniet van de authentieke smaak van deze ontbijtkoeken. Laat je meevoeren naar de traditionele smaak van Nederland. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan variaties. Zo biedt dit merk voor ieder wat wils. Wij garanderen wereldwijde levering. Zo kun je overal ter wereld genieten van de authentieke smaak van Peijnenburg. Haal een stukje Nederlandse traditie in huis en laat je smaakpapillen verwennen door een overheerlijke peperkoek!

Bestel dit merk bij Real Dutch Food

Ben je liefhebber van dit merk en wil je genieten van deze heerlijke ontbijtkoeken? Bestel dan eenvoudig jouw favoriete producten bij Real Dutch Food. Wij hebben een groot assortiment en een snelle bezorgservice. Hierdoor kunnen we je bestelling overal ter wereld bezorgen. Woon je in Nederland of in het buitenland? Het maakt allemaal niet uit, wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van de authentieke smaak van peperkoek, gewoon bij jou thuis. Plaats vandaag nog je bestelling en laat je favoriete Peijnenburg koeken bezorgen waar je maar wilt.