Karnemelk kopen

Je bent in het buitenland en krijgt ineens een ontiegelijke trek in karnemelk. Heel gek, maar het gebeurt. Wat doe je hieraan? Het antwoord is simpel. Met behulp van Real Dutch Food haal je alle typische Nederlandse producten in huis die je mist op je vakantie of zakenreis. Ook kun je karnemelk kopen! Word je nieuwsgierig? Lees verder.

Karnemelk kopen bij Real Dutch Food

Je kent het vast wel. Je bent in het buitenland voor vakantie, een zakenreis of op familiebezoek en je krijgt trek in een bepaald product. Snel zoek je alle lokale supermarkten af, maar zonder resultaat. Helaas is dit product niet verkrijgbaar in het buitenland. Vervelend! Maar gelukkig is dat geen probleem meer. Want wij leveren alle typisch Nederlandse voedingsmiddelen, dranken en merken op jouw bestemming. Ook karnemelk kun je kopen bij Real Dutch Food.

Ontwerp zonder titel 8 Karnemelk kopen

Waar is karnemelk goed voor?

Zowel melk als karnemelk bevatten stoffen die goed zijn voor het lichaam. Misschien ben je meer een fan van gewone melk, maar heb je liever karnemelk, dan weten wij precies te vertellen wat de voordelen zijn van dit melkproduct.

  • Karnemelk is een mager zuivel product
    Hoe minder vet, hoe minder calorieën!
  • Gunstig voor de darmen
    Karnemelk bevat melkzuurbacteriën en andere probiotische bacteriën. Deze melkzuurbacteriën hebben een gunstig effect op de darmbacteriën. De darmbacteriën zijn onmisbaar voor de vertering van ons voedsel, kunnen ontstekingswaarden verlagen en mogelijk beschermen tegen darmziekten.
  • Goed voor een verhoogde cholesterol
    Ter preventie of behandeling van een verhoogd cholesterol- en vetgehalte en/of bloeddruk wordt onder andere aanbevolen om dagelijks niet te veel (verzadigd) vet met de voeding binnen te krijgen. Karnemelk is een gezonde, magere zuiveldrank en past daarom in een gezond voedingspatroon.

Een ander zuivelproduct kopen?

Naast het kopen van karnemelk, kun je ook veel andere heerlijke (Nederlandse) zuivelproducten aanschaffen bij Real Dutch Food. Toch liever gewone melk? Prima! In onze afdeling met zuivelproducten vind je o.a. kookpudding en andere desserts, chocolademelk, smeerkaas, boter en margarine, frituurvet en natuurlijk echte Nederlandse kaas! Je hoeft je dus nooit meer druk te maken om je favoriete etenswaren en dranken.

Ontwerp zonder titel 9 Karnemelk kopen

Hoe zit het met houdbaarheid?

Wanneer je karnemelk wilt gaan kopen, moet je natuurlijk wel letten op houdbaarheid. Het blijft tenslotte een zuivelproduct. Bestel je een product bij ons, dan hoef je je geen zorgen te maken. De producten beschikken allemaal over een THT-datum (ten minste houdbaar tot). Verder staat er aanvullende informatie op de verpakkingen zoals gekoeld en droog bewaren.

Producten met een THT-datum zijn na deze datum nog veilig voor consumptie, maar de kwaliteit kan achteruit gaan. Verder zijn er nog zuivelproducten met een TGT-datum (te gebruiken tot). Deze dienen na verloop van de datum weggegooid te worden. Echter kun je de TGT-datum verlengen door het product zo snel mogelijk in te vriezen.

Meer weten over Real Dutch Food

Real Dutch Food is opgericht in 2006 en heeft ongeveer 3200 artikelen in zijn assortiment. Bij Real Dutch Food bestel je online alle je Nederlandse levensmiddelen makkelijk in onze webshop. We bestellen alles vers. Dit gebeurt nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen. Hierna wordt de bestelling naar je verzonden. Zo weet je echter wel zeker dat alles met de langst mogelijke datum krijgt.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over het kopen van karnemelk of wil je misschien meer informatie over de verzending en/of levering? Neem gerust contact op. Wij helpen jou graag verder!

Bestel direct online

Onze nieuwste producten

Nieuw
 3.99 ( 4.35 incl. BTW)
Inhoud: 5 st
Nieuw

Sauzen, smaakmakers

Remia Fritessaus Halfvol XL

 4.89 ( 5.33 incl. BTW)
Inhoud: 1l
Nieuw
 3.59 ( 3.91 incl. BTW)
Inhoud: 500 ml
Nieuw
 7.99 ( 8.71 incl. BTW)
Inhoud: 900ml
Nieuw
 39.99 ( 48.39 incl. BTW)
Inhoud: per stuk