Wil je Nederlandse producten eten? Bestel typisch Hollandse artikelen online

Mis je de Nederlandse producten? En dan met name het eten? Dan ben je bij Real Dutch Food aan het juiste adres. Al sinds 2006 hebben we meer dan 3.200 artikelen in het assortiment die je bij ons eenvoudig online kunt bestellen. Al onze producten zijn vers en worden gemiddeld binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd bij ons, waarna het verzonden wordt naar jou! Zo weet je altijd 100% zeker dat je producten krijgt met de langst mogelijke houdbaarheidsdatum. Benieuwd naar typische Nederlandse producten die je niet moet vergeten te bestellen? Of wil je een kijkje nemen in ons gehele assortiment? Lees dan verder en ontdek het zelf.

Nederlandse producten eten

Wil je graag (weer) eens Nederlandse producten eten? Bekijk dan direct ons uitgebreide assortiment en bestel online. Omdat we contractkorting bij PostNL hebben, kunnen we de pakketten tegen een extra scherpe prijs verzenden. De pakketten mogen maximaal 20 kg wegen. Als u meer dan 20 kg aan Nederlandse producten besteld, wordt er een nieuw pakket gemaakt. Dit ter voorkoming van een breuk. Bovendien zijn al onze producten vers, zodat je altijd gegarandeerd producten krijgt met een lange houdbaarheidsdatum. En waar u ook woont of werkt: bestellen kan altijd. We kunnen de bestelling wereldwijd versturen.

Welke Nederlandse producten hebben jullie?

Hele goede vraag! Bij Real Dutch Food ligt onze specialiteit in Nederlandse producten, en dan met name in het eten. Zo hebben we onder andere de bekende potgroenten van Hak, Koopmans deegwaren, drop en ander Nederlands snoepgoed. Maar daarnaast hebben we ook allerlei andere producten, zoals mondverzorging, vitamines, wasmiddelen, boeken en dierenvoeding. En ook als je voor een groot aantal personen inkopen wilt doen, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt dan namelijk grootverpakkingen bestellen.

Typisch Nederlandse producten om te eten zijn onder andere:

Doe lekkers cadeau

Is het bijna Sinterklaas? Of Kerst? Of wil je gewoon graag Nederlandse producten cadeau geven om een familielid, vriend(in) of kennis ook typisch Nederlands te laten eten? Geef dan een cadeaubon van Real Dutch Food ter waarde van minimaal €10,- tot maximaal €250,-. En het mooie is dat je ‘m direct online kunt versturen per e-mail. Je kunt ‘m natuurlijk ook eerst naar jezelf sturen en vervolgens als verrassing e-mailen.

Bestel direct online

Of je nu dus op zoek bent naar seizoenartikelen, specifieke ingrediënten of gewoon trek hebt in een Hollandse kroket: bij Real Dutch Food ben je aan het juiste adres voor Nederlandse producten. Bestel je eten eenvoudig online, dan bezorgen wij het voor een scherp tarief. En vergeet ook niet om gebruikt te maken van onze acties!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, kortingen en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt informatie over nieuwe producten en meer als eerste. Schrijf je in en profiteer van leuke aanbiedingen.