Hollands eten bestellen? Kies uit 3.200+ producten uit ons brede assortiment

Wil je Hollands eten bestellen? Dan ben je bij Real Dutch Food aan het juiste adres. Al sinds 2006 kun je bij ons terecht voor alle Nederlandse levensmiddelen. Denk aan drop, snoepgoed en zoutjes, maar ook aan kruiden, hutspot, aardappels, soep, vis, vlees, deegwaren en nog veel meer. Benieuwd naar ons complete assortiment? Bekijk onze winkel, kies uit meer dan 3.200 producten en bestel direct online. Nog niet bekend met de Nederlandse keuken? Vraag dan vrijblijvend advies. We helpen je graag als het om lekker eten gaat!

Typisch Hollands eten bestellen

Je kunt verschillende soorten Hollands eten bestellen bij Real Dutch Food. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het. En in welk land je ook woont: verzending is voor ons geen probleem. Wij verzenden naar alle landen wereldwijd. Benieuwd naar welke producten typisch Hollands zijn? Lees dan verder en ontdek onze top 3.

#1 Stroopwafels

Met stip op nummer één van Hollands eten dat je beslist een keer moet bestellen: stroopwafels. Stroopwafels werden vroeger ‘siroopwafels’ genoemd. En dat is niet zo gek. Een stroopwafel is namelijk een Nederlandse wafel met een ruitpatroon waartussen, jawel, zoete stroop is aangebracht. Hoewel het een Nederlandse lekkernij is, wordt het inmiddels bijna overal ter wereld gegeten. 

Jumbo Stroopwafels Honing Hollands eten bestellenSilvo Mix voor Stamppot Boerenkool Hollands eten bestellenKoopmans Poffertjes mixVerstegen Mix voor ZuurkoolVerstegen Mix voor hutspot

#2 Stamppot, hutspot of zuurkool

Is het (bijna) winter? Dan zul je merken dat overal in Nederland stamppot, hutspot of zuurkool met enige regelmaat gegeten wordt. Vers is het erg lekker, maar ook kant-en-klaar uit een pak is het een feestje om te eten. Wist je dat stamppot vaak gegeten wordt met ‘jus’? Dit is het vet dat in de pan achterblijft van het vlees dat erbij klaargemaakt wordt, bijvoorbeeld braadworst.

#3 Poffertjes

Als je Hollands eten gaat bestellen, zijn ook poffertjes een absolute aanrader. Poffertjes kun je omschrijven als een soort kleine pannenkoeken, maar dan met een eigen smaak. Fluffy en zoet zijn bijpassende termen om poffertjes te omschrijven.

Breed assortiment

Real Dutch Food bestaat sinds 2006 en heeft meer dan 3.200 artikelen in het assortiment. Bij Real Dutch Food kun je online Hollands eten bestellen en andere Nederlandse levensmiddelen. We bestellen alles vers. Dit gebeurt nadat de bestellingen zijn binnen gekomen, waardoor dit gemiddeld 2-5 werkdagen duurt. Hierna wordt de bestelling naar je verzonden. Zo weet je altijd zeker dat je alles met de langst mogelijke datum krijgt.

Benieuwd naar welk Hollands eten je kunt bestellen uit het assortiment? Neem een kijkje en bestel direct online. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de levertijden of verzendkosten? Of iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder als het om lekker eten gaat!

-29%
 1.99 ( 2.17 incl. BTW)
Inhoud: 75 gr
-15%

Aardappel, Groente, Fruit

Bonduelle linzen 160gr

 2.12 ( 2.31 incl. BTW)
Inhoud: 160 gr
-15%

Aardappel, Groente, Fruit

Bonduelle Worteltjes Extra Fijn

 1.86 ( 2.03 incl. BTW)
Inhoud: 155 gr
-33%
 1.99 ( 2.17 incl. BTW)
Inhoud: 75 gr
-6%

Zuivel producten

Fristi Rood Fruit

 2.99 ( 3.26 incl. BTW)
Inhoud: 1.l
-23%
 1.99 ( 2.17 incl. BTW)
Inhoud: 73 gr
-15%
 2.88 ( 3.14 incl. BTW)
Inhoud: 320 ml
-15%

Aardappel, Groente, Fruit

Bonduelle Rode kool met appel 200gr

 1.69 ( 1.84 incl. BTW)
Inhoud: 200 gr